Monday, November 29

Pertandingan Blogger Forum Cari

Nak join taknak? Nak join taknak?
Jenuh pk ni.. kalo join sah sejam tulis entry tak abis. Sbbnya.. haaa... ni la nak cite..





Rasanya forum ni mmg tak asing lg dikalangan org2 yg suka melepak dlm talian, kan.

Macam mana saya blh join forum ni?.. hehe, biarlah rahsia, chewah!
Actually.. kat sini mcm2 ada.. ala.. mcm iklan Astro tu..

Kalo sapa2 yg baru mendaftar tu blh la warm up kat CNM/ABC
Berkenal kenalan dulu sambil biasa2 kan diri dgn environment forum

Bagi yg rajin beramah mesra tu boleh la melepak kat bod Borak
Kat sini mmg variety lah.. ada kuiz.. nak apa? pantun ada, sambung ayat ada, teka gambar ada, bahasa melayu, bahasa inggeris, blh kata sume ada lah.. Org2 kat sini pun peramah & mesra2 belaka..

Ha.. utk ahli2 dapur pulak.. blh la bertukar2 resepi di bod Makanan & Resepi. Cari je resepi apa nak.. pasti ada

Satu lg.. bagi siapa yg suka cerita2 misteri, pegi la ke MPS. Kat sini bkn setakat cite kosong je tau. Byk lg manfaat lain yg blh dpt

Yg paling HOT! Tentunya Gosip. Tempatan, Antarabangsa, Kenamaan, VVIP... klik je la yg mana berkenan

Selain tu mcm2 lagilah, kalo nak cite kat sini mmg tak habis. Keibubapaan, kesihatan, agama, sejarah, isu semasa dan mcm2 lg..

Apa2 pun yg kita buat ada baik & buruknya.. Yg penting diri sendiri kena set limitnya ya kwn2. Yg baik jadikan tauladan, yg buruk jdkan sempadan

Hehe... Saya suka lepak di mana?
Saya sentiasa rasakan yg saya ni newbie.. muda, remaja gitu (senyum blh..tp sila jgn muntah di sini ye). Di mana mendaratnya newbie.... adalah saya di situ..

Ckp byk pun tak guna kan.. siapa blm daftar tu kalau rasa2 ada nak cari apa2 moh le ke Cari.. Mcm2 ada...


Fuh! Entry contest paling panjang ai penah karang..hehe
Demi menunjukkan support pd Cari & hunt
hunt!!! where r u



So, akhir kata.. Adios yallll... Chow!


6 comments:

hunt said...

hai suez,

hunt sedang membaca ni...(lambai)

hehe

sue said...

hunt!!!! (lambai jgk)

:)

NSK&RBR said...

hai sue, bnm masuk skodeng ni....

gud luck girl..

P/S: Minta izin follow u ya :)

hazel^nut said...

hehehe nak tambah kredit jugak!! :)

sue said...

bnm... follo le, jgn malu2

sue said...

hazel.. mari meriahkan