Sunday, August 29

Pemenang Giveaway @ sueshop

Bismillah....

Dengan ini diumumkan pemenang bagi Giveway @ sueshop. Ada 5 pemenang semuanya..


Pemenang Pertama



Sherry


Kedua



Arol


Ketiga



Suzi


Keempat



Taufidris


Kelima



Inasepi


Tahniah pada semua pemenang!


Ladies boleh cuba minuman ni..memang sesuai, enak & mudah untuk jaga kesihatan
Untuk guys yang menang tu..boleh bagi kakak/adik/isteri untuk cuba ya

Pada yang menang..mahupun yang tak menang, kalau nak mencuba cocoa collagen boleh dapatkan di sini ya

Yang tak menang jangan kecewa..
Untuk peserta semua...kalau nak beli boleh email saya untuk harga istimewa, tawaran sehingga 29 September


Pemenang sila email nama, alamat & no. telefon ke sueonlineshop@gmail.com


Terima Kasih Semua..


8 comments:

Miza Yusof said...

sedih. miza tak menang.
tahniah pada yang menang :)

Sherry said...

I won http://wholuvcosmetics.blogspot.com/2010/08/i-won-giveawaysueshop.html

will email you soon :D

Sherry said...

baru email plz check

nadiah said...

tahniah pda yg menang

AROL DSHW said...

yeah! menang menang.
alhamdulillah, rezeki bulan Ramadan.

okayy, arol sudah email. :)
kalau tak dapat email arol,
inform kat shoutbox blog arol yeah.
kdg2 email arol ade masalah sikit.

kakyong said...

tahniah kpd pemenang

suzi said...

salam,
alhamdulillah.
suka...suka...

dah hantar detail kat email.

tq!

sue said...

semua email dah dpt..tunggu ye, hadiah akan di pos dlm masa terdekat. sudah pos akan inform melalui email